T-Link RJ10 - Voor Vaste Telefoons

Artikelnummer: TT9345
Artikel 1 van 1
€ 47,50 (inclusief btw)

Telefoonversterker voor slechthorenden. T-Link is een verbinding van een vaste telefoon naar een microfoontje en oorhanger met ringleiding. Door deze T-Link kunnen hoortoestel dragers normaal telefoneren met vaste telefoon toestellen zonder storingsgeluid.


Het signaal van de telefoon wordt via de ringleiding in de oorhanger draadloos doorgegeven aan het hoortoestel. Het hoortoestel functioneert vervolgens als speaker.


De T-link is een eenvoudige, niet dure oplossing zonder batterijen en kan worden aangesloten op de telefoonhoorningang van iedere vaste telefoon.


Winkel voor slechthorenden, Thuiszorgwinkel Zorg PlusPunt


Winkel voor Slechthorenden
Winkel voor Slechthorenden is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. 

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen of Whatsappen op nummer 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.
 

Winkel voor slechthorenden, Thuiszorgwinkel Zorg PlusPunt

© 2013 - 2024 winkelvoorslechthorenden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.