Ruilen, Retourneren en Herroepen

De medewerkers van Winkel voor Slechthorenden en Zorg PlusPunt doen er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Wilt u toch uw bestelling annuleren, retourneren of afzien van uw aankoop, dan kan dat binnen 14 dagen na aankoop of ontvangst van de bestelling. Dit is de zogenaamde afkoelingsperiode. Deze periode gaat in op de dag nadat het pakket door of namens u in ontvangst is genomen. Voor een retourzending kunt u onderstaande retourprocedure hanteren.

Zorg PlusPunt vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retourprocedure:
.Vul hiervoor het onderstaande formulier: Retour-, ruil- en herroepings compleet in en klik op verzenden.
.U ontvangt van ons formulier met een "Retournummer". Dit formulier met "Retournummer" stuurt u met uw bestelling mee.
.Wij nemen alleen retourzendingen in behandeling die zijn voorzien van een retournummer.
.De bestelling dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het "Retournummer" retour gestuurd te worden.
.Uw bestelling kunt u alleen retourneren in de originele onbeschadigde verpakking.
.Indien de originele verpakking van uw bestelling toch is beschadigd, dan kunnen wij ervoor kiezen om het product deels te vergoeden.
.Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de originele verpakking.
.Verpak de retourartikelen in een omdoos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
.De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden verstuurd.
.Op de retourzending dient duidelijk het "Retournummer" vermeld te staan en u heeft het formulier met het "Retournummer" in de verpakking gedaan.
.De consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.

 

Klik hier voor het Retour-, ruil- en herroepingsformulier.


Vragen
Als u vragen heeft over onze retourprocedure dan kunt u ons altijd bellen of mailen.
Ons telefoonnummer is: 0343 - 515472 en ons emailadres is: info@zorgpluspunt.nl.
 

Winkel voor Slechthorenden
Winkel voor Slechthorenden is een webwinkel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De winkel is elke dag open van 9 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.
 

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen: 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.

Winkel tweedehands hulpmiddelen
© 2013 - 2024 winkelvoorslechthorenden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.